Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen çay partisinde CHP'li bayanlar biraraya geldi.
Cırlaz Salonda düzenlenen çay partisine ve kadınlar buluşmasına CHP Adıyaman Kadın Kolları Başkanı İlhan Küçüker ve Adıyaman ve ilçelerinden CHP'li kadınlar katıldı.
Düzenlenen çay partisi öncesi bir konuşma yapan CHP Adıyaman Kadın Kolları Başkanı İlhan Küçüker," Bugün yaşanan zor günler haklımızı mağdur etmektedir. İş yerlerinde, evlerde, sokaklarda, caddelerde huzur bozulmuştur. Umutsuzluk halkımızın üstüne bir karabulut gibi çökmüştür. Kadına şiddet son yıllarda artmıştır. Bunun yansıması ilimizde de görülmüştür. Kadına yönelik şiddetle mücadeleyi bir kamu politikası olarak benimseyen ve sosyal politikalar doğrultusunda ele alan CHP'li kadınlar olarak biz, eşit temsil eşit katılım yolunda yürümeyi demokrasinin olmazsa olmazı olarak kabul ediyoruz. Son yıllarda öğrencilere, yazarlara, düşünürlere, medya mensuplarına en yoğun baskı uygulanmaktadır. Burada hepimizin ders alması gereken husular vardır. Örgütlü olmak, direnmek, cesur olmak ve baskılardan yılmamak ortak akıl ortak mücadeleyi öne çıkarırsak, kişisel hırs ve hesaplarımızı bir kenara bırakırsak, CHP'si olarak başarılı olur amacımıza ulaşırız" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından etkinlik ikram ve müzik eşliğinde eğlenceyle devam etti.
(CK-ÖK-Y)

13.01.2013 15:55:44 TSI

Editör: Wan Haber