Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Kadın Kolları, "7 Ayda 7 Bölge" projesi kapsamında başlatılan çalışmayı bu kez'de Milas'a bağlı Güllük beldesinde sürdürdü.
CHP Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Mat ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sabahın erken saatlerinde başlayan belde çalışması, Pazar esnafı ve belde de yerleşik konumdaki esnafın ziyaret edilmesiyle başladı. Tüm esnafı gezen kadın kolları yönetimi, CHP Güllük Belde Başkanı Ertuğrul Yıldırım ve Belde Kadın Kolları yönetimi, beldenin son günlerdeki gündemine ilişkin görüş alış verişinde bulundu. Büyükşehir yasasının gündeme geldiği esnaf ziyaretinde, belde belediyelerinin kapanmasına Güllük esnafı isyan ettiğini söyledi.
Belde yönetimi yeniden şekillendi.
Mevcut Belde Kadın Kolları Başkanı Mine Gürakan'ın ekibine yeni katılımlar yaşanırken, belde kadın kolları yönetiminde de değişimler yaşandı. CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Mat, yapılan çalışmanın "7 Ayda 7 Bölge" Projesi kapsamında başlatılan ve sürdürülen bir çalışma olduğunu, Güllük Beldesi'nde de bu çalışmanın yapıldığını söyledi. Mat; "Başlatılan proje kapsamında ülke genelindeki tüm kadın kolları yönetimi gibi Milas İlçe Kadın Kolları olarak bizler de bu çalışmayı sürdürüyoruz. Amacımız, belirlenen süre içinde kendi bölgemizde ulaşmadık insan, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız" dedi.
(KS-MB-İK)

09.02.2013 11:57:24 TSI

Editör: Wan Haber