Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşegül Erdoğan, Ertan Açur, Çiğdem Kılıç, Asım Bozkurt, Muhittin Dikmen ve Fikret Aydeniz ile birlikte Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Geçen a gerçekleştirilen kongrenin hayırlı olmasını dileyen CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal " Ereğli Beşiktaş taraftarları derneğinin yapmış olduğu çalışmaları ve sosyal sorumluluk projelerini yakından takip ediyoruz. Tarkan Adik ve yönetimi geçtiğimiz ay içerisinde güven tazeleyerek görevlerine kaldıkları yerden devam ediyorlar. Bizler CHP ilçe yönetimi olarak Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.
Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ise gerçekleşen ziyaretten dolayı son derece memnun duyduğunu belirterek"Bizler Beşiktaş taraftarları derneği yönetimi ve üyeleri olarak elimizden geldiğince güzel çalışmalar yapmak için gayret sarf ediyoruz. Üyelerimizin bizlere olan güvenini tazeleyerek bundan sonra ki günlerde de çalışmalarımıza çıtamızı yükselterek devam edeceğiz. CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız Hayrettin Kartal ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(HH-

12.01.2013 16:03:25 TSI

Editör: Wan Haber