Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Kadın Kolları tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi.
CHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen aşure etkinliği İnönü Parkı'ndaki Yeşil Elma Lokantası'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe; CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, CHP'li ilçe ve belde belediye başkanları, CHP Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer ile kalabalık bir topluluk katıldı.
CHP Malatya Kadın Kolu Başkanı Güllü Tuncer, Muharrem ayı nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Birlik, beraberlik ve barış için inşallah bereketli olur. Özel günleri unutmayalım" dedi.
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, CHP Kadın Kollarına teşekkür ederek, "Muharrem ayından sonra dağıtılan bu aşurenin toplumdaki kardeşliği, barış duygularını güçlendirmesini diliyorum. Malatya ve Türkiye'ye daha barış ve hoşgörü dolu günler getirmesini diliyorum" ifadelerini kaydetti.
CHP İl Başkanı Enver Kiraz da, "Kadın kollarımız büyük bir emek sarf ederek aşure günü düzenledi. Katılım çok yoğun. Muharrem ayında matemi yerine getirmiş olan bütün halkımızın matemini paylaşıyoruz. Aşure birçok karışımdan oluşuyor. Malatya ve ülkemiz de böyle bir karışımdan oluşuyor. Dolayısıyla hepimizin böyle kardeşçe bir arada yaşayacağımız günler diliyorum" şeklinde konuştu.
(BK-Y)

30.11.2012 14:25:20 TSI

Editör: Wan Haber