Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Murat Akyüz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 9 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda başkanlığa yeniden seçilen Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Murat Akyüz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Halk otobüsleri Kooperatifi kongresinde güven tazeleyen Akyüz'e başarılar dileyerek kutlayan CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, Toplu insan taşımacılığının büyük sorumluluk gerektirdiğini, insanların güvenlik içinde, düzenli bir şekilde yolculuk edebilmesi için halk otobüsü sahipleri ve şoförlerinin daima en iyiyi ve kaliteyi hedeflemelerinin büyük önemi olduğunu söyledi.
Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Murat Akyüz de CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni dönemde elektronik bilet sistemine geçileceğini, bu sistemle birlikte birçok sorunun ortadan kalkarak Kdz. Ereğli halkına daha güvenli ve kaliteli hizmet verebileceklerini, hedeflerinin çağdaş, kaliteli bir taşımacılık olduğunu vurguladı.
CHP İlçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Kdz.Ereğli'de ulaşım sorunları da görüşüldü.
(HH-OA-Y)

19.02.2013 17:57:15 TSI

Editör: Wan Haber