Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde ?CHP İlçe Teşkilatında oluşturulan Yerel Yönetimler Komisyonu Başkanlığına CHP İlçe Sekreteri Nejdet Öztürk getirildi.
CHP Genel Merkezinin talimatları doğrultusunda İl ve İlçe teşkilatları bünyesinde Yerel Yönetimler Komisyonları oluştururken, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda da Yerel Yönetimler Komisyonu oluşturuldu. CHP İlçe Eğitim Sekreteri Nejdet Ertürk Yerel Yönetimler Komisyon Başkanlığına getirildi. Komisyon hakkında bilgi veren Nejdet Ertürk, "Komisyon akademisyenler, meslek adamları ve partinin yönetim birimleri temsilcilerinden oluşuyor. Komisyon olarak yaklaşan yerel seçimler öncesi politikalar oluşturmak, vatandaşlara dönük projeler üretmek, yerel yönetimlerin çalışmalarını izlemek ve bu çalışmaları kamuoyu ile paylaşmak gibi çalışmalar yapılacaktır" dedi.
Üretilen politika ve projelerin İlde oluşturulan Yerel Yönetimler Komisyonu'na gönderilerek diğer ilçe teşkilatlarıyla paylaşılacağını kaydeden Ertürk, "16 üyeden oluşan komisyon ilk toplantısında çalışmalarla ilgili; Eğitim-Yerel Yönetimleri İzleme-Basın ve Halkla İlişkiler-Kadın, Çocuk ve Gençlik-Hukuk ve Sağlık gibi alt çalışma grupları oluşturarak çalışmalarına başladı. Bu grupların yapacakları çalışmalar komisyonun yapacağı toplantıda masaya yatırılıp, son şekli verildikten sonra, uygulanmak üzere ilgili birimlere gönderilecek" diye konuştu.

15.02.2013 10:57:08 TSI

Editör: Wan Haber