CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu, yerel seçimlerden başarılı çıkacaklarına inandığını belirterek "Tüm teşkilatlarımız olarak bugünden itibaren kapı kapı dolaşarak yapacaklarımızı anlatacağız ve seçimlerden başarılı çıkacağız" dedi.
Çukurçayır beldesindeki CHP teşkilatını beraberinde CHP İl Başkanı Yavuz Karan ile birlikte ziyaret eden Canalioğlu, burada partililerle bir araya geldi. CHP Çukurçayır Belde Başkanı Emel Şimşek, "Çukurçayır 20 bin nüfusa yaklaşan bir belde haline geldi. Bu nedenle oluşturduğumuz ekiplerle evleri dolaşıp CHP'nin yapacaklarını anlatmaya başladık. Seçimlere kadar bıkmadan usanmadan çalışacağız ve her insana ulaşacağız" dedi.
Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu ise, "Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde hedefimiz Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ni alarak Başbakan'ı bir kez daha üzmektir. Kendi içimizde birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece başta Trabzon Büyükşehir olmak üzere birçok ilçede başarılı oluruz. Başarılı olmak için de herkes üzerine düşen görevi yapacaktır" diye konuştu.
(OK-ÖS-Y)

29.01.2013 10:03:00 TSI

Editör: Wan Haber