CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ayşe Gülsün Bilgehan, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu'nu ziyaret etti.
Edremit'te panele katılan üzere Bilgehan, Akçay Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan İnceoğlu ile bir süre görüştü.
CHP'li Başkan İnceoğlu ile Parti Meclisi Üyesi Bilgehan ve diğer konuklar, hem belediye çalışmalarını hem de geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan Büyükşehir Yasası'nı değerlendirme fırsatı buldular. Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ayşe Gülsün Bilgehan, Başkan İnceoğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi'ne uzun yıllar hizmet etmiş eski bir partili olduğunu belirterek, "Cahit Başkanımız çalışmaları ile Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin başarılı belediyeler olduğunun güzel bir örneğini sergiliyor." dedi. Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu'da ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, yerel yönetim olarak her zaman milletvekilleri ve parti yönetimi ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade etti. Başkan İnceoğlu, yeni Büyükşehir Yasası ile Akçay Belediyesi'nin kapatılma durumu ile karşı karşıya olduğuna vurgu yaparak, "Ancak bizler son güne kadar vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Ziyarette Ayşe Gülsün Bilgehan'a CHP Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova, CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Tane Güral Özek, CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım ile CHP Edremit Kadın Kolları Başkanı Filiz Temiz eşlik ettiler. Ziyarette Akçay Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Öz ve CHP Akçay Belde Başkanı Atakan Yüksel'de hazır bulundular. (BT)

07.12.2012 18:40:02 TSI

Editör: Wan Haber