CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığı görevine getirilen Ramazan Bozkurt'a, 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Malatya SMMMO Yönetim Kurulu ve diğer Kurul Üyeleri ile TÜRMOB Disiplin Kurulu üyesi Bahadır Altaş'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan CHP Malatya milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının Malatya'nın çok önemli ve çok ciddi bir sivil toplum örgütü olarak gördüklerini ve her zaman Malatya'nın sorunlarına getirdikleri çözüm önerileri ile önemsediklerini bundan sonrada bu çalışmalarına devam edeceklerine inandıklarını söyledi.
Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ise, "Bilindiği gibi bizler ekonominin kayda alınmasında önemli rol almaktayız. Kayıt dışı ekonomin kayda alınması, ülkemizin geleceği ve refahı ile ekonomik ve sosyal adaletin sağlanmasında çok önem arz etmektedir. Ülkemizin ve Malatya'nın sorunlarına hep birlikte çözüm bulmak bizlerin görevidir. Bu nedenle bizler özellikle her türlü siyasi endişelerden uzak olarak sorunların çözümüne katkı sunmaya gayret etmekteyiz" dedi.
(BK-YHY-Y)

28.01.2013 18:38:55 TSI

Editör: Wan Haber