Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, Sarıgöl ilçesine yaptığı ziyarette yaptığı açıklamada, "Yerel seçimlere, genel seçimlere hazırlanır gibi çalışmaktayız" dedi.
CHP Manisa İl Başkanı Kaplan, İlçe Başkanı Yusuf Özkan ile birlikte Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı'yı makamlarında ziyaret ederek, seçim için ve Büyükşehir için belirlenen stratejileri konuştu. Cahit Kaplan, ziyarette yaptığı açıklamada, "Yeni yasalaştırılan ve Manisa'nın da içinde yer aldığı Büyükşehir Kanunu ile ilgili önceden belirlenen projeler hakkında bilgi aldım. Büyükşehir Yasası, AK Parti'nin diretmesiyle çıkarılan bir yasadır. Bu bakımdan bir çok aksaklıkları beraberinde getirmektedir. Biz gördüğümüz aksaklıkları köylere kadar giderek anlatıyoruz" diye konuştu.
İl Başkanı Cahit Kaplan, CHP Manisa Teşkilatı olarak seçimle ilgili bir strateji belirlediklerini belirterek, şöyle devam etti: "Biz parti olarak yerel seçimlere, genel seçim havasında hazırlanmaktayız. Çalışmalarımız akademik, teknik ve sosyal politika olarak ele alınmaktadır. Manisa'yı çağdaş, yaşanan bir kent politikası olarak çalışmaktayız. Sarıgöl teşkilatımızdaki birlik ve beraberliği ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım her zaman örnek alıyoruz. Sadece biz değil, diğer ilçelerde örnek almaktadır. Parti teşkilatının Sarıgöl'deki çalışmasını aynı zamanda Türkiye'nin de örnek alması gerekir. Bu vesile ile Sarıgöl Teşkilatına teşekkür ederim."
Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı da, "Sarıgöl Belediyesi olarak, önce belediyede çalışan işçi ve memurların maaşlarını, ardından esnafımızın alacaklarını ve devlete ait olan borçlarımızı ödüyoruz. Sarıgöl Belediyesi, TEDAŞ'a, Vergi Dairesi'ne, SSK'ya borcu olmayan bir belediyedir. Bundan 9 yıl önce esnafımız belediyeye mal vermez durumundaydı. Oysa şimdi her esnaf belediyeye mal vermeye çalışmaktadır" dedi.
(VS-ERG-Y)

11.01.2013 16:17:04 TSI

Editör: Wan Haber