Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya'nın 2012 yılında gelişmediğini, pembe tablolar çizildiğini söyledi.
Parti binasında düzenlediği basın toplantısında AK Partili yöneticilerin 2012 değerlendirmesi yaparken "İyi bir yıl geçirdik" sözlerini değerlendiren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 2012 yılının Malatya için kayıplarla dolu bir yıl olduğunu savundu. "AKP'nin en iyi yaptığı şey, en çok oy aldığı yerleri cezalandırmaktır. AKP medya aracılığı ile ne kadar pembe tablolar çizerse çizsin, CHP'ye ne kadar laf ederse etsin tüm halkımız biliyor ki Türkiye her geçen gün biraz daha batağa batmaktadır. Bunun en iyi göstergesi Malatya'dır. AKP'nin 5 milletvekili ve il teşkilatı Malatya'nın gelişip büyüdüğünü söyleseler de bunu ispat edecekleri tek bir somut veri ortaya koyamamaktadırlar" dedi.
Kiraz, "Şimdi bir kez daha soruyorum. Malatya hangi yönüyle gelişti? AKP, Malatya'ya 2012 yılında ne kazandırdı? Malatya'nın kayıplarının yanında hani nerede onların söyledikleri büyüme ve gelişmişlik?" diyerek yapılan icraatları eleştirdi.
(NA-Y)

02.01.2013 17:29:27 TSI

Editör: Wan Haber