Geçici yönetimi en kısa sürede oluşturacağını ve 45 gün içerisinde tüzük gereği kongreye gidileceğini söyleyen Şeref Han, ülke genelinde özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde, CHP'nin parti politikalarının belirlenmesi ve uygulanması için parti teşkilatlarının daha çok harekete geçirilmesi sebebiyle kan değişikliğine gidildiğini söyledi.

YENİ İL BAŞKANI KONUŞTU

Yeni İl Başkanı Şeref Han, konuşmasını şöyle sonlandırdı: "Bu değişiklikler çerçevesinde Kütahya'da da partili arkadaşlarımızın arasında kendi bilgi ve görüşleri doğrultusunda bazı görev değişikliklerine gidilmiştir. Şimdiye kadar bana verilen görevden kaçmam söz konusu olmadı. Geçmiş de de partim ve ülkem adına verilen hiçbir görevden kaçmadım. CHP Kütahya İl Başkanlığı tek başına yapılacak bir iş olmadığı gibi, tek başına yapmanın da doğru olmadığını düşünüyorum. Kütahyalının sıkıntıları var. Kütahya'nın her noktasına yeniden ayak basacağız.

KÜTAHYA'DA İŞ SIKINTISI VAR

Kütahya'nın iş sıkıntısı var, Kütahya'nın ekmek sıkıntısı var, ulaşım sıkıntısı var. Kütahya'nın sürekli olarak iktidara verdiği desteğin asla alamadığı yatırım sıkıntısı var. Doğru ve hak aranacaksa benim kadar Kütahyalılarında sorumluluğu var. Birlikte hakkımızı aramamız gerekiyor. Ben geçiciyim, benden öncekilerde geçiciydi ancak Cumhuriyet hepimizin omuzları üzerinde yükselecektir. Buradan bütün yurttaşlarıma sesleniyorum. Kütahya'da, sadece sıkı bir muhalefet görevi yürütme dönemi aşılmıştır. Bundan sonrası sıkı bir iktidar mücadelesi dönemi olacaktır."
 

Editör: Wan Haber