CHP Trabzon İl Başkanlığı'nda "samanlı" basın toplantısı düzenlendi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ve CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, açıklamanın yapıldığı salona saman getirdi. Türkiye'nin çok zorumda olduğunu iddia eden CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, "Türkiye çok zor durumda. Her an kardeş kavgasına sürüklenebilir" dedi. Kimseye karşı husumetleri olmadığını söyleyen Genç, "Bizim istediğimiz, Türkiye'yi dürüst insanların yönetmesi. AK Parti'nin bu ülkeyi böleceği politikaları vardır" diye konuştu.
Yurt dışından getirilen angusların yerli samanı yemediklerini ileri süren CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ise, "Bu sabah Ukrayna'dan Türkiye'ye 850 ton ithal edilen ve şuan Trabzon Limanı'nda duran bir gemiden alınan samanı buraya getirdik. Hayaldi, gerçek oldu. Tarım Bakanı gitti, Fransa'dan 250 milyon dolarlık ithal et alarak Fransa'nın çiftçilerini kurtardı. Anguslar Türkiye'nin samanını yemiyorlar. Anguslar ancak yurt dışından getirilen samanı yerler. Tarım Bakanı bu ülkede saman ithalatını bile gerçekleştirmiştir. Hayaldi, gerçek oldu" ifadelerini kullandı.

HEYKEL TARTIŞMASI
Trabzon'daki kemençe heykeli ile ilgili tartışmalara değinen Karan, "Siz buna 'ucube' dediniz. Büyükşehir belediyesini kazandığımız zaman Necip Sevinç'in evinin karşısına o heykeli dikeceğiz. CHP olarak dikeceğiz. Sabah kalktığı zaman her gün o kemençeyi görecek. Kursa mı gider, çalmayı mı öğrenir, onu bilemiyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'e Trabzonspor atkısı hediye edildi.
(OK-ÖS-OK-Y)

21.12.2012 16:57:46 TSI

Editör: Wan Haber