CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge, Görele Belediyesi'nin 2004 Yılı Yerel Seçimleri öncesi verdiği vaatleri aradan geçen 10 yıllık belediyecilik döneminde dahi gerçekleştiremediğini ileri sürdü.
Bir Belediye başkanının verdiği sözleri 10 yılda gerçekleştirememesini sadece başarısızlıkla ifade edileceğini belirten CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge "Görele Belediye başkanına halkımız iki dönem şans verdi. Halkımızın tercihine ve seçimine son derece saygı duymaktayız. Biz dahi arkasında iktidar olan bir belediye başkanı olmasından dolayı ilçemiz adına umutluyduk. Şimdi ise biz muhalefetin dışında halkımız da umudunu yitirmiştir.Çünkü Belediye Başkanımızın on yıl önce verdiği vaatlere baktığımızda hiç birisinin hayata geçmediğini görüyoruz. Eminiz ki bu durumdan kendi partilileri dahi rahatsızdır" dedi.
Belediye Başkanı Melikoğlu'nun 2004 yılında verdiği vaatleri hatırlatan CHP İlçe Başkanı Bilge "Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Melikoğlu'nun 2004 Yerel Seçimleri öncesi seçim bildirgesinde verdiği vaatler var.Ve aradan neredeyse 10 yıl geçti.Bu süre içerisinde verdiği 30 vaatten 3 tanesinin tamamlandığını sayabilen çıkarsa şaşırırım.Sayın Başkan Melikoğlu'nun 10 yıldır yapamadığı 30 vaadinden sadece bazılarını hatırlatmak adına şöyle sıralayabilirim; "Yeni balıkçı barınakları ve iskele yapacağız. Kapalı hal binası yapacağız. Öğretmenevi yerine modern bir bina kazandıracağız. Hızlı bir şekilde sanayi sitesini esnafa kazandıracağız. Modern hamam, sauna ve spor alanları yapacağız. Huzurevi, çocuk yuvası, rehabilitasyon merkezi, kadın konuk evi yapılacak. Tiyatro, musiki cemiyeti ve sinema açılacak. Otopark ve park problemleri giderilecek. Görele köprüsüne yeni bir yaya geçidi yapılıp üstü kapatılacak.Belediye şehir mezarlığı kurulacak ve dahası içme suyu sorunu çözülecek. Bu vaatler verildiğinde yıl 2004, bugün ise 2013 bunlardan hangisi yapıldı ki belediyeyi halkımız başarılı bulsun" ifadelerini kullandı.
(AB-ÖS-Y)

30.01.2013 12:48:30 TSI

Editör: Wan Haber