Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, üç günlük program kapsamında bugün İzmir'de olacak.
Parti örgütüne yaptığı denetimlerle dikkatleri çeken Keskin, üç gün içerisinde çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılacak. Keskin, aynı zamanda partisine üye katılımları nedeniyle düzenlenen törenlerde rozet takacak. Öğle saatlerinde İzmir'de olması beklenen Keskin, önce CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'i ziyaret edecek, ardından Narlıdere İlçe Başkanlığı'nın düzenleyeceği ilçe dayanışma yemeğine katılacak. Hafta sonu yoğun programına başlayacak olan Keskin, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Alsancak Hocazade Camii karşısına yapacağı 11 katlı 'tam otomatik otoparkın' temel atma törenine katıldıktan sonra CHP Karabağlar İlçe Örgütü'nün yeni ilçe binasının açılışını gerçekleştirecek.
Keskin, daha sonra partisinin Çiğli Örgütü tarafından gerçekleştirilecek olan toplu katılım töreninde yeni üyelere parti rozeti takacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in son ziyareti geçen hafta sonu düzenlenen olağanüstü kongreyle gündeme gelen Karşıyaka İlçe Örgütü olacak.
Keskin, üç günlük mesaisinin son günü olan Pazar günü de Ege Karadenizliler Federasyonu tarafından İnciraltı'nda düzenlenecek Hamsi Şöleni'ne katıldıktan sonra aynı gün saat 16:15 uçağıyla İzmir'den ayrılacak.
(HD-HO-Y)

01.02.2013 09:46:02 TSI

Editör: Wan Haber