Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Ali Engin'in başlattığı 'Fikir Sofrası'nın konukları bu kez CHP milletvekilleri, CHP Parti Meclisi (PM), Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri, gençlik kolları ve kadın kollarının yöneticileri oldu.
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, yemek öncesi yaptığı açılış konuşmasında toplantıların amacının seçim hazırlığı değil, çalışma toplantısı olduğunu söyledi.
Anemon Otel'de basına kapalı gerçekleşen yemek öncesi konuşan Ali Engin, "Önümüzdeki dönemi planlamak, milletvekillerinin parlamentoda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilenmek üzere burada toplandık. Önümüzdeki dört-beş ayı planlamayı hedefliyoruz. Zaten bizle birlikte, belediye başkanlarımız olsun, ilçe başkanlarımız olsun devamlı sahadayız. Bu yemek aslında bir seçim hazırlığı değil, bir çalışma toplantısından ibaret. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunmayı hedefliyoruz. Zaten partimizin tüm organları ile birlikte yoğun bir şekilde ayladır çalışıyoruz. Bugün burada bir araya gelerek istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.
İzmir İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci'nin de katıldığı Fikir Sofrası'nın dördüncüsünde yerel seçime yönelik yol haritalarını gözden geçireceklerini belirten Engin, katılımcıların görüş, öneri ve isteklerini de dinleyeceklerini belirtti.
(HD)

18.01.2013 13:27:32 TSI

Editör: Wan Haber