CHP Şanlıurfa İl Danışma Meclisi toplantısı, Halfeti Belediye Toplantı Salonu'nda yapıldı.
CHP Muğla Milletvekili ve Şanlıurfa Denetmeni Prof.Dr. Nurettin Demir ve CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karataş, Halfeti Belediye Başkanı Mahmut Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncel, Karaköprü İlçe Başkanı Kenan Karataş CHP Halfeti İlçe Başkanı Halil Çoban, CHP Viranşehir İlçe Başkanı Remzi Taylan, CHP İl Yönetiminden Aydın Paydaş, Halil Kansu, Mehmet Canbeyli, Mehmet Özçelik, Mehmet Ural, Mehmet Aykaç, Sinan Atmak'ın katıldığı toplantıda, ilçe başkanları ve parti yöneticileri ile çok sayıda partili hazır bulundu.
Şanlıurfa ve ilçelerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda yaklaşan seçimler öncesi üye kayıtları konusu da ele alındı.
CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karataş, burada yaptığı konuşmada, toplantıya katılanlara teşekkür ederek parti çalışmaları hakkında bilgi vererek partilileri bilgilendirdi.
Bu tür toplantıların üyeler arasında ilişkilerin güçlendirilmesi adına önemli olduğunu aktaran Karataş, ayrıca kentin sorunlarının tespiti ve çözümünün de bu sayede sağlandığını kaydetti.
Daha sonra konuşan CHP Muğla Milletvekili ve Şanlıurfa Denetmeni Prof. Dr. Nurettin Demir, "Şanlıurfa Denetmen Vekili olduğum için hemen hemen her ay Şanlıurfa'ya gelerek Şanlıurfa'nın sorunlarını yerinde inceleyerek çözüm noktasında neler yaparız ve neler yapabiliriz diye her zaman düşünüyoruz ve bugün de Şanlıurfa İl Danışma Meclis Toplantısını Halfeti'de gerçekleştiriyoruz, bugün buraya kadar gelen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak 2 saat devam etti.
(MUD-AŞ-Y)

20.01.2013 11:53:07 TSI

Editör: Wan Haber