Cumhuriyet Halk Partisi Armutalan Belde Örgütü yeni Başkanı Barış Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'yü makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Muhammet Ünlü yeni yönetime hayırlı olsun diyerek, yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. Cumhuriyet Halk Partisi Armutalan Belde Örgütünde kısa süre önce yapılan seçimle göreve gelen yönetim kurulu Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'yü makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette CHP Armutalan Belde Başkanı Barış Ünlü, Yönetim Kurulu Üyeleri Pakize Başman, Güneş Koçal, Hatice Özbaşlı, Gülay Avşar, Birgül Doğan, Tolga İlhan ile Armutalan Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeki Danışman hazır bulundu.
Yaptıkları ziyaret hakkında bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi Armutalan Belde Örgütü Başkanı Barış Ünlü, " Yapılan seçimlerle göreve geldik. Şu anda da Başkanımız Muhammet Ünlü'ye ziyaret ederek yeni yönetim kurulumuzu tanıtıyoruz. 2014 de yapılacak olan yerel seçimlere kadar görevdeyiz. Bu sürede sıkı bir şekilde çalışarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Belediyenin çalışmalarında elimizden gelen desteği vereceğiz. İlk olarak birlik ve beraberliğimizi arttırmak için 03 Şubat 2013 tarihinde bir kahvaltı düzenleyeceğiz." dedi.
Başkan Muhammet Ünlü de yapılan ziyaretten memnun olduğunu söyleyerek, "Yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun diyorum. Yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim. İnanıyorum ki bu yeni yönetim uyumlu bir şekilde çalışacak ve başarılı olacak" dedi.
(BG-MB-İK)

16.01.2013 16:19:35 TSI

Editör: Wan Haber