Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Armutalan belde örgütü düzenlenen kahvaltıyla bir araya geldi.
Grand Yazıcı Turban Otelde yapılan kahvaltı sadece Armutalan CHP örgütü değil Marmaris, Beldibi ve İçmeler CHP örgütleri de katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Armutalan Belde Örgütü Başkanı Barış Ünlü, amaçlarının birlik ve beraberliği arttırarak kaynaşma ortamı yaratmak olduğunu söyleyerek, yaklaşan seçimlerde en iyi sonucu almak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.
Ünlü, Pazar kahvaltılarının çekirdek ailelerde birlik ve beraberlik toplantıları olduğunu ifade ederek, " Biz bu geleneği CHP ailemiz için de sürdürüyoruz. Eminim ki biz pek çok kişi gıpta ile bakıyordur. Bizim yolumuz birlik beraberlik yoludur, sizlerde gelin bizim ailemize katılın. Her kim olursa olsun tüm vatandaşlarımızı bu çatı altında görmek bizleri memnun edecektir. Bilindiği gibi seçimlere kısa bir süre kaldı. Biz birlik ve beraberliğimizi arttırarak, elimizden gelen gayreti gösterip seçimlerde en iyi sonucu alacağız"dedi.
Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü de, partililerin bir araya gelerek kaynaşmasını sağlayan CHP Armutalan Belde teşkilatına teşekkür ederek, "Kahvaltıya katılım gerçekten çok yoğun oldu. Burada birlik beraberlik sağlayarak kaynaşma ortamı yaratıldı. Seçimlerin yaklaştığı şu günlerde bu ve buna benzer etkinlikler parti içerisindeki dayanışmayı da arttıracaktır. Artık çalışmalarımıza hız vererek eksiksiz bir şekilde önümüzdeki seçimlere hazırlanmaya başlamanın zamanı geldi. Çalışmaların başında da bu ve bunun gibi etkinlikler oluyor, bu gibi etkinlikler seçimlerin ateşleyicisidir" dedi.
(BG-SK-İK)

04.02.2013 15:25:01 TSI

Editör: Wan Haber