Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Genel Merkezi Gençlik Kolları MYK üyesi Nazlı Kıran'ın katılımı ile kahvaltıda buluştu.
Akhisar CHP İlçe Teşkilatı lokalindeki kahvaltıya CHP Gençlik Kolları yöneticileri ve üyeleri katıldı. Kahvaltıda konuşan CHP Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Barkın Düzgün, "Gençlik Kolları eski başkanımız Tuğrul Köprülü arkadaşımızın Milletvekilimiz Özgür Özel'in danışmanı olması üzerine boşalan Gençlik Kolları Başkanlığı görevine başladım. Bu değerli görevi benden önce layıkıyla yerine getiren Tuğrul Köprülü'ye partimize vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.
Düzgün, daha sonra şöyle devam etti: "Yönetimdeki arkadaşlarım ile beraber göreve geldiğimiz günden itibaren yapmış olduğumuz takvimleri köy, belde ve mahallelerdeki muhtarlıklar ve kahvehanelere dağıtıp, halkımız ile sohbet ettik. Yeni yılın girmesiyle birlikte ligleri devam etmekte olan Akhisar'daki amatör spor kulüplerini ziyaret etmeye de başladık. CHP Akhisar Gençlik Kolları olarak daha iyi hizmet verebilmek için, beldelerimizde eksik olan gençlik kolları örgütlerini daha aktif bir şekilde harekete geçirmek için çaba harcadık. Beldelerdeki örgütlenmeleri tamamladıktan sonra merkezdeki mahallelerimizde gençlik kollarına katılımı arttırdık. Bundan sonraki dönemde genç arkadaşlarımızla beraber kenetlenerek daha güçlü, daha verimli bir çalışma ortamı yaratarak, yola çıkarken koyduğumuz hedef olan yerelde iktidarı elde edeceğiz."
(BG-ERG-Y)

04.02.2013 11:23:01 TSI

Editör: Wan Haber