Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Kahvecioğlu, CHP Kadın Kolları tarafından yürütülen "7 ayda 7 bölge" çalışmasıyla ilgili basın açıklamasında bulundu.
CHP Adapazarı Kadın Kolları Başkanı Sevim Kahvecioğlu'nun Adapazarı İlçe Örgütü'ne yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulmasına ve geliştirilmesine katkı sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak, yöre halkıyla buluşmak ve yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturabilmek amacıyla partimizin Kadın Kolları MYK ve Kadın Kolları Genel Başkanımız Hilal Dokuzcan öncülüğünde başlayan CHP Kadınları Anadolu yollarında 7 ayda 7 bölge çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor"
Kahvecioğlu, "Bu çalışma kapsamında düzenlenen, 8-9-10 Kasım 2. İl Başkanları eşgüdüm toplantısı ile bölge çalışmalarında etkinliği arttırmak, örgüt içinde iletişim ve eşgüdüm sağlamak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu arttırmak umudu inancı ve güveni örgütlemek amacı ile 7 ayda 7 bölge çalışmasının 7 ayda il çalışmaları ile güçlenmesine karar verdik. Bu doğrultuda; ortak hedef, ortak söz, ortak eylem, ortak davranış, biçimi geliştirmek öne çıkmaktadır. Dolayısıyla il ve ilçelerde yapılacak çalışmaların arttırılması ve eş zamanlı olması önemli hale gelmektedir. Bunun için 7 ayda 7 bölge çalışması 7 ayda illere, uygulanabilecek hale getirilmiş ve illere 7 aylık çalışma planları ve programları il başkanları toplantımızda hazırlanmıştır" dedi.
"Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var" diyen Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Kahvecioğlu, "Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, tek yürek olmaya ihtiyaç var. Haydi kadınlar barış, bolluk ve bereket için siyasete" diye konuştu.
(SC-İÇ)

15.01.2013 16:53:30 TSI

Editör: Wan Haber