Otomobil pazarının en çok tutulan modellerinden biri olan Chevrolet son çıkardığı yeni nesil Chevrolet Volt'u tanıttı. Son model ve son dizayn olarak tanımlanan Chevrolet Volt göz kamaştırıyor. Chevrolet Volt yeni özellikleri ve teknolojisi ile birlikte çevreci oluşuyla ön plana çıkıyor.
 
Otomobil sektöründe çevreci yeşil teknolojinin en şık örneklerinden birisi olan Chevrolet Volt özellikleri ve resimleri ile tanıtıldı. 2015 yılı yaz aylarında müşterisiyle buluşacak olan arabanın görünümü ve özellikleri görenleri hayrete düşürdü. Chevrolet Volt şık görünümü ile de oldukça etkileyici! 2016 model araçlar arasında Chevrolet Volt’un yeri çok başka!

 

Chevrolet Volt yeni özellikleri ve teknolojisi ile birlikte çevreci oluşuyla ön plana çıkıyor. Yetkili kişiler tarafından açıklanan özellikleri ve resimleri ile şimdiden birçok kişiyi kendisine hayran bırakan araba Chevrolet Volt bu yaz satışa sunulacak. 18,4 kWH elektrikli batarya kapasitesi olan araç tek şarjda tam kapasite 80 kilometre daha öteye taşıyacak. Araç bir depo yakıt ve tek bir şarj ile 1610 kilometre yol alabilecek.

Editör: Wan Haber