Kahramanmaraş'ta çeyrek ton ağırlığında olan 45 yaşındaki bir kadın görenleri hayrete düşürüyor. Tam tamına 250 kilo ağırlığında olan Pakize Yemşen'e başka bir ildeki hastane yardım elini uzattı ve tedavi masraflarını üstlendi. 5 yıldan bu yana durmadan kilo alan 250 Kg ağırlığındaki kadının tek hayali zayıflamak...

Kahramanmaraş’ta aşırı kiloları yüzünden evinde hapis hayatıyaşayan 45 yaşındaki Pakize Yemşen’e, Osmaniye’deki özel bir hastane sahipçıktı.Kahramanmaraş’ta, maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavisi yarım kalan 250kiloluk obez kadına Osmaniye’deki özel bir hastane sahip çıktı. Altı kişininyardımıyla battaniye ile taşınan kadın, sağlığına kavuştuktan sonra oğluna kızistemeye gideceğini söyledi. Merkez Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Yahya KemalMahallesi’nde yaşayan 4 çocuk annesi 44 yaşındaki Pakize Yemşen, 5 yıl öncehızla kilo almaya başladı.

 
Kahramanmaraş’ta aşırı kiloları yüzünden evinde hapis hayatıyaşayan 45 yaşındaki Pakize Yemşen’e, Osmaniye’deki özel bir hastane sahipçıktı.

İkamet ettiği Yahyakemal Mahallesi 75. Sokak üzerindekievinde, Pakize Yemşen (45) adlı kadının aşırı kiloları yüzünden hapis hayatıyaşadığı haberinin yayınlanmasıyla harekete geçen Osmaniye Yeni HayatHastanesi, 250 kilo ağırlığındaki Yemşen’in tüm tedavi masraflarını üstlendi.
Evine gelen sağlık ekiplerini gözyaşlarıyla karşılayanPakize Yemşen, “Çıkan haberler üzerine Osmaniye’den doktorlar aradılar. Özelhastanede beni tedavi edeceklerini ve masraflarını karşılayacaklarınısöylediler. Allah kendilerinden razı olsun. Bu zamana kadar yüzüm gülmedi.İnşallah bundan sonra yüzüm güler. Sağlığıma kavuşup tekrar evime gelmeyitemenni ediyorum” dedi.


Tüm tedavi masraflarını karşılayan hastanenin Kurumsalİlişkiler Direktörü Ali Kemali Kiper ise, “Hanımefendinin televizyondakihaberlerini görünce yönetim kurulu başkanımız Dursun Taşçı bey bizlere talimatverdi. Biz de iletişime geçtik. Hanımefendinin tedavi sürecinde diğerhastanelerin riske girmediğini gördük. Şimdi kendisini alıp Osmaniye’yegötüreceğiz. Kendisinin özel odada her türlü masrafları karşılanarak tedavisiyapılacak” dedi.


Annelerini uğurlayan Yemşen ailesinin tüm fertleri,gözyaşlarını tutamadı.

Editör: Wan Haber