Galatasaray'ın flaş transferi Didier Drogba'nın Türk menajeri Ceylan Çalışkan, yıldız futbolcunun sarı-kırmızılı formayı giymesinde hiçbir engel bulunmadığını söyledi.
Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Didier Drogba'nın Galatasaray'a transferinin ardından, Çin'in Shangai Shenhua Kulübü'nün bugün golcü futbolcunun kendileriyle sözleşmesinin hala devam ettiği ve konuyu FIFA'ya taşıyacaklarını açıklaması şok etkisi yapmıştı.
Konuyla ilgili olarak İHA'ya açıklamalarda bulunan Drogba'nın Türk menajeri Ceylan Çalışkan, bu gelişme üzerine Galatasaray taraftarını rahatlatan açıklamalarda bulundu. Drogba'nın Galatasaray'a bütün şartlar yerine getirilerek transfer edildiğini belirten Çalışkan, "Drogba'nın Çin Kulübü ile olan sözleşmesinde, alacakları 1 ay gecikirse futbolcu 'tek taraflı fesih hakkına sahiptir' maddesi bulunuyordu. 3 ay boyunca ödeme yapılmaması üzerine Drogba, Ocak ayında kulübe bir ihtar yazısı gönderdi. 16 Ocak'ta da durumu FIFA'ya bildirip, sözleşmesini tek taraflı feshetmiştir. FIFA'dan 11 gün içinde gelecek lisans ile birlikte Drogba, Galatasaray formasını giyecektir" dedi.
(EYB-EYB-S)

30.01.2013 14:12:12 TSI

Editör: Wan Haber