Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediyesi'nde hafta sonu kazanılan Adana Botaş galibiyetinin sevinci yaşanıyor.
Ceyhan Belediye Genel Menajeri Fatih Yücel konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Adana Botaş maçlarının Adana derbisi olması nedeniyle her zaman ayrı bir güzelliği olduğunu ifade ederek, "Sporcularımız bu maça çok inanmışlardı. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayarak kazanmasını bildiler" dedi.
En büyük övgüyü Ceyhan taraftarının hak ettiğini söyleyen Yücel, "Taraftarımız, maç bitimine kadar takımlarını destekleyerek bize güç verdi. Bu yüzden 12 yıldır takımını yalnız bırakmayan taraftarımıza ve halkına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Ceyhan Belediye Antrenörü Atilla Keskin ise Adana Botaş'ın güçlü bir rakip olduğunu anımsatarak, "Ligdeki sıralama açısından bu maç bizim için büyük önem taşıyordu. Bir hafta boyunca çok iyi hazırlanmıştık. Bunu sahaya yansıttık. Sporcularım bu galibiyeti sonuna kadar hak ettiler. Artık hafta sonu oynayacağımız Canik Belediye maçını düşünmeye başladık. Canik Belediye'yi de yenerek hedefimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz" şeklinde konuştu.
(MSÇ-RFK-S)

04.02.2013 13:21:38 TSI

Editör: Wan Haber