Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ''Bizim Trabzon'un özelinde siyaset yapma gibi bir hakkımız yok. En iyi kim siyaset yapıyorsa oyları ona versin Trabzonlular, halkımız onu takdir eder'' dedi.
Bakan Bayraktar, Akçaabat ilçesine bağlı Akçatepe beldesindeki bir restoranın açılışında yaptığı konuşmada, kentin daha da gelişmesi konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, ''Bölgemizi nasıl geliştireceğiz, buradaki insanlarımıza iş ve aş nasıl bulacağız, hepimiz bunların gayreti içerisindeyiz. Bu tesis de onlardan bir tanesi. 700 metre yükseklikte ve Akçaabat'a 8 kilometre mesafede güzel bir tesis'' ifadelerini kullandı.
Bu gibi tesislerin çoğalmasında halkın vereceği desteğin önemine işaret eden Bayraktar, şöyle devam etti:
''Buranın yaşatılması sadece müessese sahibi ile olmaz. Yöre insanının da sahip çıkması lazım. Trabzon'u biz özellikle eğitim, kültür ve sağlık şehri olarak biliyoruz ama turizm ile tarih bakımından öne çıkması için büyük gayret göstereceğiz. Bizim Trabzonlular olarak artık daha çok çalışmaya ve birbirmize sarılmaya ihtiyacımız var. Bizim Trabzon'un özelinde siyaset yapma gibi bir hakkımız yok. En iyi kim siyaset yapıyorsa oyları ona versin Trabzonlular, halkımız onu takdir eder. Bizim birinci önceliğimiz Trabzon'u kalkındırmaktır. Trabzon'da kim taş üstüne taş koyuyorsa biz ona dua ederiz.''
Şehrin iktidar ve muhalefet milletvekilleriyle birlikte çok daha yoğun çalışacaklarını vurgulayan Bayraktar, ''Ne gerekiyorsa Trabzon'da çok daha büyük gayretle çalışacağız. Trabzon'dan yetişen gerek işadamları gerekse üst düzey bürokratların yakasını bırakmayın arkadaşlar. Kızarak ya da küserek bu iş olmaz. Herkesin yakasına yapışacağız, kırmadan dökmeden hizmet edeceğiz'' diye konuştu.
Bayraktar, konuşmasının ardından tesisin açılış kurdelesini keserek incelemelerde bulundu.
(BK-EK-GS-Y)

29.12.2012 15:36:45 TSI

Editör: Wan Haber