Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Kasım ayında temeli atılan Yeni Çerkezköy Otogarı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile birlikte Yeni Çerkezköy Otogarı'nı ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında inşaat yetkililerinden bilgi aldı.
Kasım ayında temeli atılan Yeni Çerkezköy Otogarı'nı Ramazan Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, "Çerkezköy'e yakışır bir Otogar inşa ediliyor. Tamamlandığında Çerkezköy'ün değerine değer katacak'' dedi.
Yeni Çerkezköy Otogarı'nda 10 otobüsün aynı anda giriş-çıkış yapabileceğini ifade eden Başkan Ertem, Otogar'ın yerinden de bahsederek "Çerkezköy'ün geleceğini düşünerek Otogar'ı Gümrük mevkiinin yanına inşa ediyoruz. Büyükşehir belediye yasasıyla Veliköy ve Kızılpınar'ın Çerkezköy ile birleşti. Bu açıdan da bakıldığında Yeni Otogar merkezi bir yerde hizmet vermiş olacak.'' Diye konuştu.
Kaba inşaat çalışmalarının bir ay içerisinde tamamlanacağını kaydeden Başkan Ertem, Gümrük Müdürlüğü önündeki kavşağın Yeni Otogar önüne taşınması için Karayolları Genel Müdürlüğü ile yazışmalara başlayacaklarını söyledi.
Ali Ertem, İstanbul'dan gelişlerde M.Hikmet Uğraş Caddesi'nin kullanılması için çalışma yapacaklarını belirterek bu şekilde İstasyon Mahallesi'ne canlılık kazandırmak istediklerini söyledi.

18.01.2013 10:02:16 TSI

Editör: Wan Haber