Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 1 emniyet amiri ile 3 komiserin görev yerlerinde değişikliğe gidildi.
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Amiri Fatih Bölükbaşı, Komiser Necmi Arpacı, Komiser Halis Sarıyıldız ile Komiser ile Aykut Civan'ın görev yerleri değiştirildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak'ın talimatı ile önceki gün yapılan görev değişikliklerinin ardından birim amirleri yeni görevlerine başladılar. İlçe Emniyet Müdürü Kocabıçak, görev değişikliği yapılan birimlerdeki amir ve komiserlere yeni görevlerinde başarılar diledi.
Yapılan değişikliklerin ardından 2012 yılından bu yana ekipler amirliği görevini yürüten Komiser Halis Sarıyıldız Gazi Polis Merkezi Amirliği'ne getirilirken, 2012 yılından bu yana Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği görevini yürüten Komiser Necmi Arpacı ise Ekipler Amirliği görevine getirildi.
Diğer yandan 2012 yılının Ağustos ayında Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden il içi atamayla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Gazi Polis Merkez Amiri olarak görevine başlayan Fatih Bölükbaşı, önceki gün itibariyle Çevik Kuvvet Amiri olarak görevine başladı. Komiser Barış Gökçearslan ise Çevik Kuvvet Amir yardımcılığı görevine devam edecek.
Kapaklı Polis Merkezi Amir Yardımcılığı görevini yürüten Komiser Aykut Civan ise, değişiklik kapsamında Necmi Arpacı'dan boşalan Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği görevine getirildi. Kapaklı Polis Merkezi Amirliği görevine vekaleten bakan Başkomiser Mehmet Bedir ise asaleten sürdürdüğü Çevik Kuvvet Amirliği görevinden ayrılarak, Kapaklı Polis Merkezi Amirliği görevine asaleten atandı.

01.02.2013 09:56:08 TSI

Editör: Wan Haber