Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı yeni açılan işyerleri ile ruhsat yenilenmesinde bulunan işyerlerine 'hayırlı olsun' ziyaretlerini sürdürüyor.
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, beraberinde İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Partililer ziyaretlerine Yıldırım Beyazıd Mahallesi'ndeki Akay Gıda'dan başladı. İşletme sahibine bol kazançlar dileyen Alaettin Demirbağ sıkıntısının olup olmadığını söyledi.
Demirbağ'dan sokaklarına çalışma isteyen işletme sahibi "neden bizim sokağımızda çalışma yapılmadı. Bizlerin sokağında da çalışma yapılmasını istiyoruz.'' Dedi. Ziyaret esnasında markette hazır bulunan bir mahalleli ise Engelliler Okulu'nun yapımının ardından bazı yağmur suyu giderlerinin iptal edildiğini söyleyerek "Yağmur suyu hatlarının iptal edilmesinden dolayı pis sular yol üzerinden akıyor, buna bir çözüm istiyoruz.'' Diye konuştu.
İstekleri tek tek not alan Alaettin Demirbağ, her iki istediğin de yerine getirilmesi anlamında çalışma yapacağını söyleyerek "AK Parti iktidarı döneminde Çerkezköy'ün dört bir yanına ayrım gözetmeksizin hizmet yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Çerkezköy'ün neresinde bir hizmet yapılmışsa mutlaka AK Parti iktidarının eseridir.'' Diye konuştu. Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde esnafların sıkıntılarını dinleyerek isteklerini öğrendiklerini söyleyen Demirbağ "Sıkıntıları çözüme kavuşturma adına çalışma yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.''
Bağlık Mahallesi'ndeki Gökhan Büfe'ye gerçekleştirdikleri ziyarette bir mahallelinin 'Pınarça Deresi' ıslahını sorması üzerine Alaettin Demirdağ, Pınarça Deresi ıslahına önümüzdeki Mart ayında başlanacağını söyleyerek "İhalesi yapıldı, çalışmaların başlanması bekleniyor. Pınarça Deresi'nin ıslah edilmesi ile birlikte çevre güzel bir görünüme kavuşacak, su baskını tehlikesi ortadan kalkacak.''diye konuştu.
AK Partililer, Akay Ticaret'in ardından Bağlık Mahallesi'nde Gökhan Büfe ardından da Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde Açelya Trend ile Moda Ayakkabı isimli işyerlerini ziyaret ederek, işyeri sahiplerine bol kazançlar temennisinde bulundular.

28.01.2013 12:11:52 TSI

Editör: Wan Haber