Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde DSP İlçe Teşkilatı, Genel Merkez tarafından yeni yönetimini oluşturdu.
Ali Göçoğlu'nun vefatı sonrası DSP Genel Merkezi tarafından DSP Çerkezköy İlçe Başkanlığı'na Gökhan Kaba atandı. Gökhan Kaba, önceki gün parti teşkilatında düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetimi tanıttı. 13 Ocak Pazar günü Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum Türker'in Çerkezköy'e geleceğini açıklayan Gökhan Kaba "Genel Başkanımızın ziyaretinin ardından yerel seçim çalışmalarına da start vermiş olacağız. Tabela partisi olarak kalmayı kesinlikle istemiyoruz. Partinin eski üyelerini tekrar DSP çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Hep beraber el ele verip Çerkezköy'de DSP iktidarını geri getireceğiz" dedi.
Siyasete Cumhuriyet Halk Partisi'nde başladığını belirten Kaba, "Bugüne kadar CHP'de çeşitli görevlerde bulundum. Yaklaşık 9 ay önce, bazı fikir ayrılıklarından ötürü CHP'den ayrılarak DSP'ye geçtim. Genel Merkezimizin takdiri üzerine de İlçe Başkanlığı'na atandım. Bizlere teslim ettikleri bayrağı, en yükseğe taşımak için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.
DSP Genel Merkezinden yapılan atamanın ardından yeni yönetimden de bahseden Mesut Kaba, "Yeni İlçe Yönetimimiz, Genel Merkezden yapılan atama ile şekillendi. Yönetimde İlçe Genel Sekreteri Mevlüt Topancı, Sayman Melih Kenar, Kadın Kolları Başkanı Hatun Elçinler, Halkla İlişkiler Sorumlusu Mehmet Pehlivan ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı da Recep Taş olarak belirlendi. Mehmet Kaleli, Saim Yavuz, Salih Avcı, Ali Osman Yerdelen, Adem Topduman ve Birol Doğan da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak. Şuan il merkezinde iki mevcut belediyemiz var. Demokratik Sol Parti olarak yapacağımız çalışmalar ile birlikte yerel seçimlere başarılı bir şekilde girmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

08.01.2013 10:28:48 TSI

Editör: Wan Haber