Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu akademisyen kadrosunu genişletiyor.
3 programı ikinci öğretim olmak üzere toplam 9 programı bulunan ÇEMYO'nun yeni alınacak öğretim görevlileriyle birlikte akademisyen kadrosunun daha da genişleyeceğini söyleyen ÇEMYO Genel Sekreteri Ali Ağbal, konu hakkında bilgilendirmede bulunarak " İşçi ve İş Güvenliği, Lojistik ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programlarına birer tane olmak üzere toplam 3 öğretim görevlisi alınacak.'' Dedi.
Ağbal, İşçi ve İş Güvenliği, Lojistik ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programları'na başvuruların bugün tamamlanacağını söyleyerek ilgili bölümlere yüksek lisans eğitimi almış, Akademik Personel ve Lisansüstü Sınavı'ndan (ALES) 70 ve üzeri puan alanların başvurularının kabul edileceğini kaydetti.
İlgili bölümlere başvuracak adaylardan kamu veya özel sektörde en az 2 yıl iş deneyimi şartının aranacağını ifade eden Ali Ağbal şunları söyledi: "Başvuruda bulunacak olan adaylar arasında ALES'ten en yüksek puanı alandan az puanı alan adaylara doğru bir sıralama yapılacak. Sınavdan 70 alan bir adaya göre 90 alan adayın tercih edilebilirliği daha fazla olacak. Ayrıca, İşçi ve İş Güvenliği alanında öğretim görevlisi olmak isteyen adayların Çalışma Ekonomisi, Hukuk Fakültesi veya İşletme alanında lisans mezunu olmaları, İş Güvenliği alanında yüksek lisans yapmış olmaları şartı aranacaktır. Başvuruların ise sona ermesiyle birlikte ön değerlendirme yapılacak olup, bu değerlendirmeyi geçenler oluşturulacak olan jüri karşısına çıkacak.'' Adayların başvuruları ÇEMYO Müdürlüğü tarafından kabul ediliyor.

10.01.2013 16:21:19 TSI

Editör: Wan Haber