Bu hafta büyük tartışmalara sebep veren o film hakkında Cem Yılmaz'da yorum yaptı.Organize İşler 2 Sazan Satmalı daha vizyondaki ikinci haftasını doldurmamışken aniden Netflix'e satılmıştı. Herkesin büyük şaşkınlık yaşadığı bu olay ile ilgili Cem Yılmaz'da bir açıklamada bulundu. Bu konuda daha önceden bir haber sahibi olmadığını ve bu olaya kendisinin de çok şaşırdığını söyledi. 

Sevgilisi olan Defne Samyeli ile gittikleri bir alışveriş merkezi çıkışında bazı sorulara yanıt veren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan'ın filminin Netflix'e satılmış olması ve yayınlanmasıyla ilgili sorulara yanıt verdi.

Bu yayınlanma durumundan haberi olmadığını ve gördüğünde çok şaşırdığını belirten ünlü komedyen, kendi filmlerinin sinemada gösterime çıkacağını ve kendisinin bu tarz bir düşüncesi olmadığını açıkça söyledi. Cem Yılmaz'ın filmi olan Karakomik Filmler'in gişe tarihinin ise bahara ertelendiğini duyurulmuştu.

Diğer önemli bir sorun ise, Organize İşler 2'nin Netflix'e satılmasının ardından çığ gibi büyüyen sinema dünyasındaki tepkiler. Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) üyelerinden bu olaydan sonra bir karar alındı. Filmin yapımcısı olan BKM'ye ve dağıtımcısı CJ Entertainment'a karşı dava açmaya hazırlandıkları belirtiliyor. (HÜR HABER)

Editör: Wan Haber