Antalya kampının son bölümünde sakatlık yaşayan ve yapılan tedavilere rağmen iyileşemeyen Cem Atan'ın tedavisine ise İstanbul'da devam ediliyor.
Tendonlarda oluşan ödem neticesinde tendirit teşhisi ile tedavi altına alınan Cem Atan'ın yaklaşık 1 hafta sürecek tedavisinin ardından çalışmalara başlayabileceği ancak takımla birlikte 3-4 hafta içerisinde antrenmanlara çıkabileceği belirtildi.
35 GÜN SONRA LİG BAŞLIYOR
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta 2012-2013 sezonu ikinci yarısı hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. 35 günlük aranın ardından Fethiyespor Bandırmaspor'u Fethiye Şehir Stadında konuk edecek.
12 gün süren Antalya kampının bitimiyle Fethiye'ye gelen oyuncular verilen 1 günlük aranın ardından Salı günü haftanın ilk idmanına çıkacaklar.
Fethiyespor ilk yarının son 6 haftasında elde ettiği 5 galibiyet ve 1 beraberlikle puan cetvelinde 3.sıraya çıkmıştı. Lider Polatlı Bugsaşspor ile arasında 4 puan fark bulunan Fethiyespor ikinci yarının ilk maçını Bandırmaspor ile Fethiye'de oynayacak. Bandırma maçının ardından Hatay ile deplasmanda oynayacak olan Fethiyespor ikinci yarının üçüncü maçında ise Nazilli Belediyespor ile Fethiye'de karşılaşacak.
(BT-MB-İK)

21.01.2013 12:21:36 TSI

Editör: Wan Haber