Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, belediye olarak her türlü sportif çalışmalara destek olmaya çalıştıklarını söyledi.
Süper Ligde mücadele eden 10 kadın futbol takımının antrenörlerine seminer vermek üzere Adana'ya gelen Milli Takım Antrenörleri Ömer Kaner, Futbol Federasyonu Milli Takımlar Eğitim Dairesi Başkanı Müjdat Yetkiner, Amatör Milli Takım Antrenörü Mustafa Nur Gülen, U 17 Milli Takımlar Teknik Direktörü Erden Or Başkan Çelikcan'ın misafiri oldular.
Adana İdman Yurdu Kulübü Başkanı ve Türkiye Bayanlar Futbol Ligi Kulüpler Birliği Başkan Vekili Metin Taylancı ve Yüreğir Belediyesi Spor Direktörü Necip Erdoğan'ın da katıldığı yemekte konuşan Başkan Çelikcan, sporculukları dönemlerinde önemli başarılara imza atan ve herkesin örnek aldığı efsane futbolcularla bir araya gelmekten heyecan duyduğunu ifade etti. Çelikcan, dün alın terleriyle bugünse zihin terleri ve tecrübeleriyle Türkiye'nin sporuna unutulmaz katkılar koyan değerli spor adamlarıyla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.
Yüreğir Belediyesi olarak her türlü sportif çalışmalara destek olmaya çalıştıklarını belirten Çelikcan, "Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin herhangi bir spor dalıyla uğraşması onların kötü alışkanlıklardan uzak durmasını, sağlıklı bedenlere sahip olmalarını ve yeni yıldızlar keşfetmenin imkanını sağlayacaktır. Bu yüzden sporun bütün branşlarını önemsiyoruz, destekliyoruz" şeklinde konuştu.
(ADN-Y)

06.12.2012 14:07:41 TSI

Editör: Wan Haber