Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, şehit annesi Cemile Yılmaz'ı ziyaret etti.
1994 yılında Van'ın Başkale ilçesinde şehit edilen Er Gökhan Yılmaz'ın Havutlu Mahallesinde oturan ailesine yapılan ziyarete AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar ve Kadın Kolları üyeleri de katıldılar.
Başkan Çelikcan ziyarette şehit annesine, "Şehit Gökhan sizin kadar bizlerinde evladıdır. Canını bu vatan, bayrak ve ezan için seve seve vermiştir. Gökhan'ı ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bizleri lütfen oğlunuz sayınız biz sizi anamız biliyoruz, bileceğiz. Ülkemizin 30 yıldır canını yakan terör belasının da bir an evvel sonlanmasını diliyoruz. Milletimizin birliğini ve dirliğini bozan fitne ocaklarının kurutulacağı umudunun yeşerdiği bu günlerde acınızı da hayatınızı da paylaşmaya geldik'' dedi.
Şehit annesi Cemile Yılmaz ise Başkan Çelikcan'a bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ''vatanımız sağ olsun evlat acısının yerini hiçbir şeyin doldurması mümkün değil ama kısmet böyleymiş. İnşallah bu akan kanlar acilen sona erer ve benim gibi başka analar ağlamaz. Allah razı olsun bizi unutmadığınızı görmek bizleri mutlu etti. Sağ olasınız'' dedi.
(ADN-Y)

16.01.2013 16:26:45 TSI

Editör: Wan Haber