Adana'da, yaşadığı kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen küçük kıza, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tarafından akülü sandalye hediye edildi.
Başkan Çelikcan, okula rahat gidip gelebilmek için kapak toplayıp akülü sandalye almak isteyen kas hastası Aysu Dönmez'in imdadına yetişti. Dönmez'i, Kışla Mahallesi'ndeki evinde ziyaret eden Çelikcan, küçük kıza akülü sandalye hediye etti.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede bulunan yardıma muhtaç aileleri tespit edip ziyaret ettiklerini belirterek, "Akşamları değişik mahallelere giderek hem vatandaşlarımızı ziyaret edip o bölgeyle ilgili sorunları yerinde görüp ihtiyacı olan vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz" dedi.
Okuyup ileride müzik öğretmeni olmak isteyen Aysu Dönmez ve ailesi Başkan Çelikcan'ın bu ani ziyareti karşısında çok memnun olduklarını dile getirerek, "Aysu'yu okula bebek arabası ile götürüp getiriyorduk. Bir kişi ise okulda beklemek zorunda kalıyorduk. Akülü sandalye almak için maddi durumumuz uygun değildi. Artık ümidimizi kesmeye başlamıştık. Başkanımız tam zamanında imdadımıza yetişti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
(SZP-AKL-Y)

29.01.2013 13:51:39 TSI

Editör: Wan Haber