Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "İdari ve mali planlamamızla Yüreğir'e tarihinde en fazla yatırımı biz yaptık" dedi.
Akşamları Yüreğir'in değişik mahallelerine giderek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelikcan onların istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.
Beraberinde AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, AK Parti Yüreğir İlçe Kadın Komisyonu Başkanı Zeynep Acem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kazım Başer Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan belediyeciliğin doğumdan ölüme kadar insanların hayatında var olduğunu belirtti. Bu anlayışla hizmet ettiklerini belirten Başkan Çelikcan görev süresi içerisinde Yüreğir'e önemli eserler kazandırdıklarını söyledi.
Yüreğir'in kendi binası dışında tapulu hiçbir binası olmadığını belirten Başkan Çelikcan yeni açılan 8 adet kültür evleri, yapılan yol çalışmaları, taziye evleri, yeni yapılacak kültür merkezi, araç parkurunun genişletilerek çalışmaların devam ettiğini Yüreğir de büyük önem verdikleri kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü ve kısa süre içersinde temel atacaklarını belirtti.
Yüreğir'in kurulduğundan bu yana en fazla yatırımın bu dönemde gerçekleştirildiğini ifade eden Çelikcan, "İdari ve mali planlamamızı yaparak Yüreğir tarihinde en fazla yatırımı biz yaptık" dedi.
Bunları yaparken parti teşkilatı ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Çelikcan, "Partimizin tüm kademeleriyle uyum halindeyiz. Bu birlik ve beraberlik hem belediye hizmetlerinde hem de partimize başarı getiriyor" diye konuştu.
(ADN-Y)

07.02.2013 14:04:24 TSI

Editör: Wan Haber