Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'deki inşaatlarda bekçilik yaparak geçimini sağlayan kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, basının ilgisinden yorulunca çareyi İzmir'i terk etmekte buldu.
İzmir'in Gaziemir ilçesinde, özel bir inşaat şirketinde çalıştığının basına yansıması üzerine izne çıkan Celal Kılıçdaroğlu, Buca ilçesindeki bir başka inşaatta çalıştığının da ortaya çıkması üzerine yeniden ilgi odağı olunca, sessizce bu işinden de ayrılıp İstanbul'a taşındı.
Yaklaşık üç gündür İstanbul'da olduğunu söyleyen Celal Kılıçdaroğlu, Buca'daki işle ilgili teklif geldiğini fakat kabul etmediğini belirtti. Artık İzmir'de çalışmak istemediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Medyanın ilgisinden sıkıldığım için İzmir'den kaçtım. Basın mensupları yüzünden işimden oldum" dedi.
Emekli olduğu halde mevcut borçlarını ödeyebilmek için ikinci bir iş yaptığını, ancak basının ilgisi nedeniyle işten ayrılmak zorunda kaldığını dile getiren Celal Kılıçdaroğlu, "Basının yüzünden terk ediyorum. Teklif geldi fakat ben İzmir'de çalışmak istemiyorum. Borçlarım var, gidin bakın bankalara. Yeni icra kağıtları geldi. Bırakmadınız ki rahat çalışayım. Üç dört gündür İstanbul'dayım, iş arıyorum. Burada iş bulamazsam başka şehirlere gideceğim" şeklinde dert yandı.
(HD-SO-Y)

09.02.2013 12:49:02 TSI

Editör: Wan Haber