Diva-Sen Balıkesir İl Başkanı Abdullah Çay, il ve ilçelerdeki üyelerinin katıldığı etkinlikte, gerçekleştirdikleri çekilişte bir aileyi Umre'ye gönderdi.
Üyelerinin Umre vazifesine yerine getirebilmesi için başlattıkları çalışma hakkında bilgi veren Çay, "Diva-Sen'e 260 kayıtlı üyemiz var. Bu üyelerimizi her yıl düzenlediğimiz etkinliklerde gerçekleştireceğimiz kura yöntemi ile Umre'ye göndermeyi düşünüyoruz" dedi.
16 Nisan 2013 tarihinde Balıkesir'de büyük organizasyon yapacaklarını belirten Diva-Sen Balıkesir İl Başkanı Abdullah Çay, "Bu yıl 16 Nisan tarihinde Ekilmiş Restaurant'da tüm üyelerimizin katılacağı bir yemek düzenleyeceğiz. Bu etkinliğimizde de yine kura yöntemi ile bir aileyi Umre'ye göndereceğiz. Ve diğer üyelerimize de çeşitli hediyeler vereceğiz. Üyelerimizden aldığımız güçle her geçen büyümeye devam ediyoruz. Onların haklarını korumak ve onlardan kesilen üye aidatlarının geri dönüşümü noktasında bu tür faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecektir" dedi.
Çekilişte Umre'ye gitmeye hak kazanan Ali Karaaslan ve eşi, duydukları mutluluğu ifade ederek, "Allah herkese oraları görmeyi nasip etsin" dediler.
(TS-

28.01.2013 16:58:58 TSI

Editör: Wan Haber