Çaykur Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli henüz transferi bitiremediklerini belirterek iki transfer daha yapmaları gerektiğini vurguladı.
PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde sürdürüyor. İdmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mustafa Denizli, "Sezona başlayan kadronun sayı olarak gerisindeyiz. Giden oyuncularımız var. Bu bir sorun, bu sorunu aşacağız herhalde, aşmamızda gerekiyor. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Hafif sakatlıklar yorgunluklar oluyor. Artık süre de kısaldı. Gaziantep Belediye ile oynayacağımız maça sekiz gün gibi kısa bir süre kaldı. Henüz kadromuzu şekillendiremedik. Kafamızdaki düşüncelerle uyguladıklarımız bir birine henüz uymadı. Bir an önce bu uyumu sağlamalıyız. Bunun dışında hiç bir sorunumuz yok. Ortam çalışmamız için çok iyi. Zorlu bir ikinci yarı başlıyor. Her türlü hazırlıklarımızı tamamlamalıyız ki aklımızda soru işaretleri kalmasın. Sadece çaba sarf eksikleri gidermeye yetmiyor. Transfer tek taraflı yapılmıyor. Çift taraflı hatta üç taraflı bir çalışma yapılıyor. Şu anda ilk yarıdaki futbolcu sayısına ulaşırsak kendimizi mutlu addederiz" dedi.
Tecrübeli teknik adam Uche Kalu'nun durumunun sorulması üzerine şunları söyledi:
"Şuan o oyuncumuzu yok sayıyorum. Milli Takım'dan sakatlık nedeniyle gönderilişi ve şu an sakat oluşu tabi ki bizim bir kaybımız. Ama buradan giderken de sakatlığı vardı son maçlarda takımda yerini almamıştı. Bu kadar uzun bir sakatlık süresi olan bir futbolcu üzerinde güvenip hesap yapamayız. Gelirse takıma artısı olur. Ama şu an hesaplarımızın içinde Uche yok. En azından kısa bir dönem için yok. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur, sonrasında bize de katkı sağlar."
Denizli, transferde iki isim ile görüşme halinde olduklarını da belirterek önümüzdeki günlerde bu transferleri bitirmek istediklerini söyledi.
Öte yandan ligin ilk haftasında oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediye maçına kadar hazırlıkların Rize'de süreceğini belirten Denizli, maça bir kaç gün kala Adana veya Gaziantep şehrine gidebileceklerini belirtti.
Kondisyon ağırlıklı yapılan antrenmana hafif sakatlığı bulunan Çetin düz koşu yaparken, siyahi genç oyuncu Eze takımla çalışmalara katılmadı.
(AK-ÖS-S)

10.01.2013 13:25:03 TSI

Editör: Wan Haber