PTT 1. Ligi takımlarından Çaykur Rizespor'da teknik direktör arayışları devam ederken, Başkan Metin Kalkavan, Mustafa Denizli transferinde büyük mesafe katettiklerini söyledi.
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, geçen hafta pazartesi gününden bu yana Mustafa Denizli ile temasta olduklarını belirterek, ilk görüşmeyi de perşembe günü yaptıklarını ifade etti. Görüşmelerin olumlu devam ettiğini vurgulayan Başkan Kalkavan, "Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en büyük hocalardan biri olan Mustafa Denizli'nin 1'inci Lig'de görev alması lige, çok ciddi değer katacaktır. Görüşmeler devam ediyor ancak henüz sonuçlanmadı. Çarşamba gününe kadar bitirmeye çalışıyoruz. İmza atmadan bitti diyemiyoruz. Dolayısıyla imza attığımızda bunu herkes ile paylaşacağız" dedi.
Öte yandan 16. hafta maçında Bucaspor'u evinde ağırlayan Çaykur Rizespor'da önümüzdeki hafta sezonun ilk yarısının son maçında, 1461 Trabzon takımı ile karşılaşacak olan yeşil-mavililer, bu maçın hazırlıklarına yarın başlayacak. Bu müsabakada da takımın başında Mehmet Ali Karaca'nın teknik patron olarak çıkacağı bilgisi alındı.
(AK-ÖS-Y)

18.12.2012 16:56:37 TSI

Editör: Wan Haber