PTT 1. Lig'in takımlarından Çaykur Rizespor evinde başladığı kamp çalışmalarını teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde sürdürüyor.
Kamp çalışmalarına evinde başlayan Çaykur Rizespor bugün Atatürk Stadyumu'nda teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Denizli'nin talimatı ile takımdan gönderilen beş futbolcu, alt yapıya geri gönderilen futbolcular ve ülkelerinin milli takımlarında görev aldıkları için yurt dışında bulunan yabancı futbolcular dolayısı ile idman 17 futbolcu ile gerçekleşti. Kardemir D.Ç. Karabükspor'dan alınan Cernat bugün de idmana katılmazken Kazakistan Milli Takımı oyuncularından denenmek için geçtiğimiz gün Rize'ye getirtilen Samat Smakov idmanda yer aldı. İdman kondisyon ağırlıklı gerçekleşti. Antrenmanın son yarım saatinde çift kale maç yapıldı. İdman sırasında Denizli'nin futbolcularına sesini yükselterek sert uyarılarda bulunması dikkat çekti.
Mustafa Denizli kadroda futbolcu sayısının az olmasından çok doğru oyuncuların olmasının önem taşıdığını belirterek, "Süremiz var. Arayışlarımız da var. Dolayısı ile aramıza birkaç arkadaş daha katılacak. Bu bizim daha önceden planladığımız bir şeydi. Önümüzdeki hafta 20'ye ulaşırız. 20 sayısı bizim için kafi bir sayıdır. Doğru düşündüğümüz çizgide olursa kafi bir sayıdır. Programlarımızı tamamen uyguluyoruz. Oyuncularımız halinden memnun. Onlar memnun olunca bizde mutlu oluyoruz. Çalışma ortamımız iyi. Oyunla ilgili fazla bir şey yapma imkanımız olmadı. Ancak fizik çalışması yapma imkanımız oldu. Oyuncularımızın fizik durumundan memnunum" dedi.
Denenmek için takıma katılan Samat ile anlaşabileceklerini belirten Denizli, "Samat'ı tarıyorum. Tecrübeli. Defalarca Kazak Milli Takımında oynamış bir futbolcu. Tüm kriterleri bizim için uygun. Davit'in de takım arkadaşı. Buda bizim için avantaj" şeklinde konuştu.
(GF-BH-S)

04.01.2013 13:02:16 TSI

Editör: Wan Haber