PTT 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, 1461 Trabzon'da forma giyen Sercan Kaya ve Eren Albayrak'la 3,5 yıllığına anlaştı.
Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan imza törenine Sercan Kaya ve Eren Albayrak'in yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Baltacı, Cengiz Mataracı ve Ömer Faruk Ofluoğlu da katıldı.
Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyesi Ömer Ofluoğlu, iki genç futbolcuyla uzun süreli anlaşma sağladıklarını belirterek, "Bu iki kardeşimiz artık Çaykur Rizesporlu oldu. Rizesporumuza ve Türk futboluna hayırlı olsun. 3,5 yıllığına anlaşma sağladık. Biz bu kardeşlerimizi transfer ederken gelecek sezonları da düşünerek karar verdik. Gelecek sezonların kadrosunu kuruyoruz. Hocamızın isteği üzerine bu transferleri de gerçekleştirdik" dedi.
Sürecin ani geliştiğini vurgulayan genç futbolcu Sercan Kaya ise, "Konya maçı sonrası kulübe çağrıldık. Transferden orada haberimiz oldu. Daha sonra Mustafa hoca ile görüştük. Bizi kendi takımında görmek istediklerini söyledi. Bizde Trabzonspor kulübü ile görüştük. Gelecek planlarında bizi düşünmediklerini söylediler. Gelen teklifi bizde olumlu değerlendirdik. Burada olduğumuz için mutluyum. Mustafa hoca ile çalışacağımız için ayrıca heyecanlıyım. Takıma katkı sağlayıp ilk hedefimiz süper lige çıkmak olacak. Gelecek için hedefleri olan bir takımdayız" şeklinde konuştu.
Eren Albayrak ise 1461 Trabzon ile güzel bir başarı yakaladıkları dile getirerek, "Konya maçından sonra Trabzon'a geri döndük. Bizimle yöneticilerimiz görüşmek istedi. Kısa sürede olay gelişti. Düşüncelerimiz alındı. Bizi gelecek planlarında düşünmediklerini söylediler. Bizde bu nedenle hedefleri olan bir takıma geldik. Mustafa hocanın bizi düşünmesi takımında görmek istemesi gurur verici. 1461 Trabzon takımı ile ilk devreyi iyi geçirdik. Beklenenin üzerinde bir performans sağladık. Ardından bize Çaykur Rizespor talip oldu ve şimdide buradayız" diye konuştu.
(BH-BH-S)

29.01.2013 17:47:05 TSI

Editör: Wan Haber