Çaykur Rizespor ile Adanademirspor yarın yapacakları maçla birlikte ligde 14. kez karşılaşacak.
İki ekip arasında geride kalan maçlarda Çaykur Rizespor'un 8, Adanedemirspor'un 2 galibiyeti bulunuyor, taraflar 3 maçta da eşitliği bozamadı. Çaykur Rizespor'un geride kalan maçlarda attığı toplam 21 gole, Adanademirspor 16 golle yanıt verdi. Bu sezonun ilk yarısında yapılan maç Adana'da oynandı. Bu maçta taraflar birbirine üstünlük sağlayamayarak 2-2 berabere kaldılar.

RİZE'DEKİ MAÇLAR
İki takım Rize'de 6 kez karştı. Bu maçlarda yeşil-mavililer 5 kez galip gelirken, 1 maç ise berabere sonuçlandı. Rize'deki lig maçlarında Rizespor 9, Adanademirspor ise 3 gol attı. Karadeniz ekibi Rize'deki 6 lig maçında da kaybetmediği görülüyor.

EN GOLLÜ MAÇ
Ç.Rizespor ile Adanademirspor ile en gollü maç, 2002-2003 sezonunda Adana'da oynandı. Bu maçta deplasman takımı Çaykur Rizespor rakibini 4-3 yenmeyi başardı.
İki takım arasında oynanacak olan PTT 1. Ligi 19. hafta maçını hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Bu maçta Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ilk kez Rizespor taraftarı ile buluşacak. Öte yandan yeşil-mavililerin yeni transferleri Arjantinli golcü David Depetris ve Antalyaspor'dan kiralanan Emre Torun'un da ilk kez forma giymesi bekleniyor.
(AK-ÖS-S)

26.01.2013 11:03:39 TSI

Editör: Wan Haber