Çaydeğirmeni Belediyesi'nin girişimleri neticesinde hayata geçirilen 2. Etap TOKİ Konutları'nın çevresinde temizlik ve çevre düzenlemeleri aralıksız devam ediyor.
Zonguldak'ın Çaydeğirmeni Belediyesi'nin girişimleri neticesinde geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ve hak sahiplerine teslim edilen 2. Etap TOKİ Konutları'nda çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Konuyla ilgili bilgi veren Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş," Belediyemizin girişimleri neticesinde hayata geçirdiğimiz ve geçtiğimiz yıl içerisinde hak sahiplerine anahtarlarını teslim ettiğimiz 2. Etap TOKİ Konutları'nda Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz çevrede temizlik çalışmalarını ve düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.
Bir yıl gibi kısa sürede tamamlanarak anahtarları hak sahiplerine teslim edilen 192 adet 2.Etap TOKİ Konutları'nın yollarında, tretuvarlar kenarlarında biriken kum ve benzeri kalıntılar temizlenerek sağlık için tehlike oluşturmaması ve görüntü kirliğine yol açmaması için belediye ekiplerimiz aralıksız çalışmalarına devam etmektedirler.Daha temiz,daha sağlıklı bir Çaydeğirmeni için çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi.
(FE-SA)

31.01.2013 15:57:25 TSI

Editör: Wan Haber