Çaydeğirmeni Belediyesi tarafından projelendirilen ve "Okullar Hayat Olsun" sloganı ile devam eden etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.
Zonguldak'ın en hızlı gelişen beldeleri arasında yer alan Çaydeğirmeni Beldesi Belediyesi'nin katkıları ile projelendirilen "Okullar Hayat Olsun" etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.
Etkinlikler kapsamında yer alan ve beldedeki okullarda hayata geçirilen kurslarda bilgisayar, aile çocuk eğitimi gibi vatandaşların çeşitli konularda bilgi sahibi olmaları sağlanıyor. Çaydeğirmeni Belediyesi tarafından sağlanan projenin devamında okulların daha sosyal hale getirilerek vatandaşların daha fazla konularda yararlanabilmesi için çalışmalarına hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Çaydeğirmeni Belediyesi tarafından okulların çevre düzenlemesinin yeniden yapılacağı, okul bahçesine oyun alanları, cafetaryalar, eğlence alanları gibi halkın aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirebileceği sosyal tesisler kurulacak olması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Konu ile ilgili Devrek Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan ve beraberinde Devrek Orman İşletme Müdürlüğünde Yüksek Orman Mühendisi Cem Bektaş, Çaydeğirmeni 75.Yıl ilköğretim Okulu Müdürü Bayram Çolak Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e ziyaret etti. Ziyaret hakkında açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdür Abdullah Turan, "İlçemizde Okullarımız Hayat Olmaya Devam Ediyor" proje kapsamında Çaydeğirmeni Beldemizdeki okullarda yapılan faaliyetler ve yeni projeler hakkında görüşmek üzere Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'i ziyaret ettik. Ziyaretimizde belediye tarafından beldede ki 75.Yıl İlköğretim okulunda yapılacak olan sosyal tesisler,oyun parkları eğlence alanları konusunda fikir alışverişinde bulunduk.Eğitime ve okullar hayat olsun projesine verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e teşekkür ediyorum dedi.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ise kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ,""Okullar Hayat Olsun" projesini gecen yıl beldemizde hayata geçirdik.İlçe Milli Eğitim,Halk Eğitim ve Orman İşletme Müdürlüğü ile Belediye olarak işbirliği içerisinde beldemizdeki okullarda çeşitli kurslar düzenledik.Halkımızın okullardan daha çok yararlanabilmeleri için Belediye olarak bazı projeler hazırladık.Bu projeler kapsamında 75.Yıl İlköğretim okulumuzun bahçesine cafeteryalar,oyun parkları,eğlence alanları gibi halkımızın yararlanabileceği soysal tesisler yapma kakarı aldık.İlçe Milli Eğitim,Halk Eğitim ve Orman İşletmesi ile işbirliği içerisinde çalışarak Okullar Hayat Olsun Projesini kapsamını daha da genişleteceğiz.Okullarımıza daha iyi şartlarda ve kaliteli eğitim yapılabilmesi için katkılarımız devam edecektir'' dedi.
(FE-SA)

01.02.2013 14:21:50 TSI

Editör: Wan Haber