Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, bazı mahalle ve caddelerde yağmur suyu şebeke yenileme çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.
Çaycuma Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerdeki yağmur suyu şebeke çalışmalarını tamamladı. Gemiciler Mahallesi, Kabuklar caddesi üzerinde 300'lük büzlerle, 200 metre uzunluğundaki yağmur suyu şebeke çalışması ile Bilkent sitesi ve çevresinde yapılan şebeke yenileme çalışması bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mithat Gülşen; "Alt yapıya büyük önem veriyoruz. Plan ve program dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu gün itibariyle, her iki bölgedeki çalışmalarımızı tamamladık. Bu çalışmaları başından beri takip eden, çalışmanın tamamlanmasında emeği geçen Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören 'e ve bizlere her zaman destekleriyle güç veren değerli halkımıza teşekkür ediyorum. Sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum" dedi.
Gemiciler Mahallesi Kabuklar Caddesi sakinleri ile Yeni Mahalle Bilkent Sitesi ve çevresinde ikamet eden vatandaşlar, yapılan yağmur suyu şebekesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, şunları söylediler: "Aşırı yağmurlarda, yaşadığımız sıkıntı yapılan bu çalışma ile son buldu. Bu çalışmaları başlatan başta Belediye Başkanımız Mithat Gülşen'e, çalışmaları günü gününe takip eden Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Ali Başören'e ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. "
(SA-ÖA)

06.02.2013 16:46:25 TSI

Editör: Wan Haber