Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Belediye Encümeni, kapanış saatlerine uymayan ve mevzuat hükümlerine aykırı bir şekilde işletilen 5 işletmeninin sahibine, 16 bin 250 lira para cezası uyguladı.
Çaycuma Belediye Başkan vekili Ahmet Ali Başören, "Denetimlerini sürdüren güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum" dedi. Belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Başören Başkanlığında toplanan Belediye Encümeni, İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanı içinde yapılan denetimlerde tutulan tutanakları değerlendirdi.
Kapanış saatlerine uymayan ve mevzuat hükümlerine aykırı bir şekilde işletildiği tespit edilen 5 işletme sahibine, toplam 16 bin 250 lira para cezası yapılması kararı aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden ve yapılan denetimlerin devam edeceğini belirten Belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Başören, "Tüm işletme sahiplerini uyarıyoruz. İşletmecilerimiz yasa ve yönetmeliklere uygun hareket etmek zorunda. Biz cezadan yana değiliz. Ama ilçemizde huzurun tesis edilmesi için denetimler çok önemlidir. Herkes kurallara uyacak. Kurallara uymayan işletme sahiplerine ceza uygulamaya devam edeceğiz." dedi.
(SA-SA)

30.01.2013 16:44:31 TSI

Editör: Wan Haber