Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Yrd. Doç. Dr. M. Kasım Çaycı görevine başladı.
2012 yılında açılan Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'na atanan Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr . M. Kasım Çaycı, 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Biyoloji Bölümünü bitirdi. 2002 yılında Osmangazi Üniversitesi'nde Yüksek lisansını tamamlayan Yrd. Doç. Dr . M. Kasım Çaycı, 2006 yılında Dumlupınar Üniversitesi'nde doktorasını tamamladı ve 2009 yılından beri Dumlupınar üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nde Yardımcı Doçent olarak görev yapıyordu.
Dumlupınar Üniversitesi'ne bağlı olarak 2012 yılında Gediz'de açılan ikinci Meslek Yüksekokulu olan Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevi Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr Hamdi Melih Saraoğlu tarafından vekaleten yürütülüyordu.
Yrd. Doç. Dr. M. Kasım Çaycı'nın müdür olarak göreve başladığı Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde halen Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programında aktif olarak eğitim-öğretim veriliyor.
Geleceğin en parlak mesleklerine eleman yetiştirecek olan Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun Çocuk Gelişimi, Hasta ve Yaşlı Bakımı, Acil Tıp Teknisyenliği programlarına 2013-2014 eğitim-öğretim yılından itibaren öğrenci alınması planlanıyor.
(MA-EFE)

10.01.2013 14:30:41 TSI

Editör: Wan Haber