Giresun'un Görele ilçesine bağlı Çavuşlu Belde Belediye encümen üyesi Rıza Keskin, yılın en başarılı belediye encümen üyesi ödülünü aldı.
İzmir Esnaf Gazetesi tarafından düzenlenen "En başarılı Belediye Encümen Üyesi" değerlendirmesine giren Rıza Keskin, Çavuşlu Belde Belediyesi olarak "Çavuşlu Çöp Olmasın" sloganı ile yola çıktıklarını ve bu konuda Çavuşlu halkıyla birlikte mücadele verdiklerini ve bu çalışmalardan söz edilmesi ve başarılı görülmelerinin kendilerini sevindirdiklerini belirtti.
Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Çavuşlu Belde Belediye encümen üyesi Rıza Keskin, "İzmir Karşıyaka'da faaliyetini sürdüren Esnaf gazetesi tarafından her yıl düzenlenen yılın oskar'ı ödül töreni düzenliyorlar. Bu ödülün adı gerçekten yılın oskar'ı. Bu yılki 'En başarılı Belediye Encümen Üyesi' ödülünü bana vermeyi uygun gördükleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Ödül kazandınız diye beni İzmir'e davet edilmeme rağmen şaka olduğunu düşünerek gitmedim. Gerçek olduğunu layık görülen ödülün bana ulaştığında anladım" diye konuştu.
Keskin, basın mensuplarına da kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti.
(BÖ-ÖS-Y)

21.01.2013 10:34:49 TSI

Editör: Wan Haber